Kurt German Market

Alegerea ta pentru comert en-gros

Weku Trading este o companie de comerţ en-gros, orientată spre viitor, cu activitate pe plan internaţional, cu sediul în Simbach şi o filială cu birouri proprii in România, Arad. Prin sediul nostru din Arad putem depozita și livra produse atât în ţară cât şi în țările vecine.

Luăm în considerare caracteristicile culturale, așteptările și nevoile de pe piețele externe specifice. Acest lucru ne-a permis să construim un parteneriat de afaceri atât cu clienți mulțumiți cât și cu furnizori recunoscuţi.

Raportul optim calitate-preţ al produselor noastre, respectarea şi îmbunătăţirea continuă a standardelor noastre stricte de calitate reprezintă unele dintre elementele centrale ale filozofiei firmei noastre.

Pentru asigurarea acestor cerinţe, Kurt German Market dispune de un management al calităţii care se remarcă prin experienţă îndelungată.

O contribuţie importantă pentru îndeplinirea filozofiei firmei noastre este adusă de către sediul nostru din Simbach. Prin cunoaşterea îndelungată a pieţelor internationale putem să combinăm condiţiile atractive cu furnizorii performanţi şi de încredere.